Een virtuele rondleiding in uw zaak

Meer en meer potentiële bezoekers of klanten zoeken je zaak op via het internet. Een virtuele tour geeft hen een idee over de indeling, inrichting en stijl van het interieur, net op het ogenblik wanneer zij beslissen waar ze willen eten, drinken, winkelen of wat ze willen bezoeken op dat moment.

Als je je virtuele tour laat integreren in Google Maps, dan is je winkel, zaak, vastgoed of kantoor meteen zichtbaar voor alle gebruikers van deze dienst.

Een virtuele tour biedt hen de mogelijkheid om je zaak te leren kennen, in combinatie met professionele foto's die we gratis maken wanneer we de 360° foto panorama's maken.

Geoptimaliseerd voor elk apparaat

Of het nu gaat om een desktop, laptop, smartphone of tablet, uw 360 graden virtuele tour kan op elk apparaat bekeken worden.

Responsive

360°-tour in uw zaak?

De zichtbaarheid van je bedrijf wordt online verbeterd, door een hoogwaardige 360 graden virtuele rondleiding aan te bieden.

Klanten kunnen uw bedrijf of zaak bezoeken met een virtuele rondleiding, die getoond wordt in de Google zoekresultaten, op Google Maps en Google+.

De 360 graden fotografie voegen we eenvoudig toe aan uw website, de sfeerfoto's krijg je aangeleverd in hoge kwaliteit.

Neem contact op

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf of heb je simpelweg een vraag? Stuur me een mail op adriaan.meuris@gmail.com, bel me op 0495/66.88.27 of vul het formulier hieronder in.

Onderwerp van je bericht (bv. naam van je zaak)
We gebruiken je e-mailadres enkel om je te contacteren.
Vermeld indien mogelijk de locatie, je naam en GSM-nummer.